Stemmer fra Opsal Gård Festival 2023

Velkommen til festivalen vår, der vi feirer biologisk mangfold på gården!

Festivalen byr på mange arrangementer, inkludert historiefortelling og vitenskapelige undersøkelser, musikk, historievandring og dans.

Vi tror at det å feire naturen øker vår nysgjerrighet og kjærlighet til den levende verden. Vi har invitert kunstnere som jobber i naturen med voksne og barn for å styrke forbindelsen, for å dyrke vår naturlige kjærlighet for andre levende vesener.

Det vil være et 9 dagers kurs, Fortellerlaboratoriet, for unge kunstnere og jordbrukere for å inspirere talentene deres på dette feltet. Vi tilby også en gratis dag for barn, og en konferansedag hvor vi deler forestillinger og lærer fra lokale naturforskere.

Kurs: Fortellerlaboratoriet

Bli med på LAB på vakre Opsal Gård. Sammen utforsker vi biologisk mangfold, rewilding og historiefortelling. Hvordan snakke eller danse den mer-enn-menneskelige verden?

En super gjeng med erfarne historiefortellere, musikere og dansere leder uken. Laboratoriet er rettet mot de under 40 for å inspirere unge kunstnere, aktivister og de som er opptatt av biologisk mangfold til å utvikle bærekraftig ARTivism.

Vi inkluderer også biologer og vil kartlegge gården på en vitenskapelig måte for å skape autentiske stemmer for det rike artsmangfoldet som bor og vokser her på Opsal.

Early Bird kostnad er kun 1400 kr ut juni inkludert mat og camping, deretter koster festivalpasset 2200 kr. Registrering starter i april og fullt program kommer snart.

Laboratoriet vil dele «work in progress», ettersom nye allianser og kunstneriske metoder skapes. Disse forestillingene er åpne for alle for å dele kraften av biologisk mangfold og hva det betyr for oss.